Petitchef

Biftec cu paine prajita si unt

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g muschi de vita

1 castravete murat maruntit

1 ceapa medie taiata mrunt

1 galbenus de ou crud

1 albus de ou fiert maruntit


mustar (1lingurita)

capere (se gasesc la borcan in magazin)

sare, piper, boia (iute si dulce)

sosuri: pimento, soia, wincester.

Preparare

  • Se toaca muschiul marunt cu un cutit precum vinetele, se adauga untul la temperatura camerei si restul ingredientelor maruntite, si se freaca foarte bine compozitia.
  • Se serveste asa crud, cu paine prajita si unt.
    Desi aspectul nu face pofta de a gusta, va garantez ca este foarteeeee bun.

Poze

Biftec cu paine prajita si unt, poza 1
Biftec cu paine prajita si unt, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de vinete coapte cu paine prajita
Pasta de vinete coapte cu paine prajita
6 porții
1h35m
Foarte ușor
Rețetă Biftec diane (steak diane)
Biftec diane (steak diane)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Unt cu patrunjel
Unt cu patrunjel
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biftec tartar simplu si usor
Biftec tartar simplu si usor
3 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!Unt versus MargarinaUnt versus MargarinaCiabatta all'italiana - o pufosenie de paine!Ciabatta all'italiana - o pufosenie de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.