Petitchef

Telina pane

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Tzelina o leguma extrem de gustoasa gatita in anumite feluri.Unul dintre ele este si pane-ul pe care vreau sa vi-l aduc in atentie.Se poate manca ca aperitiv sau ca si garnitura.
  • Tzelina se curata,se aie felii groase cam de 1 cm,se fierbe in abur,dar sa ramana crocanta. Dupa ce se raceste se da ca orice pane prin faina,ou batut amestecat cu condimente(sare piper din belsug) si verdeata,dupa care se da prin pesmet.
  • Se prajeste in ulei si se srveste calda cu putina lamaie deasupra.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Telina pane, poza 1
Telina pane, poza 2
Telina pane, poza 3
Telina pane, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Telina pane / fried celery
Telina pane / fried celery
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Telina cu sos de mustar - de post
Telina cu sos de mustar - de post
4 porții
31 min
Foarte ușor
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei