Petitchef

Caise umplute cu ton si rozmarin

Aperitiv
8 porții
5 min
Foarte ușor
Pentru un entrée usor, fara gatit si dulce-sarat, opteaza pentru aceste caise umplute cu crema de branza si ton! Doar 4 ingrediente vor fi necesare pentru a face aceasta reteta, testata si aprobata de intreaga echipa Ptitchef ;-)
Nu uitati rozmarinul: planta proaspata va inviora aromele acestui preparat ;-) v

Ingrediente

Numarul de porții: 8
8 caise proaspete

150 gr ton maruntit (1 conserva)

50 gr crema de branza

Sare

Piper

Preparare

  • Etapa 1 - Caise umplute cu ton si rozmarin
    Preparati umlutura:
    Scurgeti tonul si zdrobiti-l. Adaugati crema de branza si amestecati. Apoi adaugati sare, piper si rozmarin si amestecati bine.
  • Etapa 2 - Caise umplute cu ton si rozmarin
    Splati caisele si taiati-le pe jumatate. Indepartati samburele si umpleti fiecare jumatate cu umplutura preparata anterior.
  • Etapa 3 - Caise umplute cu ton si rozmarin
    Gata!

Observații:

Umplutura: puteti pune ce plante aromatie va plac

Poze

Caise umplute cu ton si rozmarin, poza 1
Caise umplute cu ton si rozmarin, poza 2
Caise umplute cu ton si rozmarin, poza 3
Caise umplute cu ton si rozmarin, poza 4
Caise umplute cu ton si rozmarin, poza 5
Caise umplute cu ton si rozmarin, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Caise-fursecuri
Caise-fursecuri
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Oua umplute cu ton
Oua umplute cu ton
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.