Petitchef

Pui cu caise

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amestecati caisele cu otetul si cu zaharul intr-un bol. Tasati caisele cu o furculita.
  • Intr-o tigaie prajiti bucatelele de pui cu 2 linguri de ulei. Cand sunt prajite asezati-le deoparte.
  • In tigaie adaugati restul de ulei si prajiti ceapa pana devine transparenta, apoi adaugati 2 cani de apa si un cub knorr de pui. Adaugati apoi caisele si restul ingredientelor si fierbeti cam 20 de minute, pana se formeaza un sos mai gros.
  • La sfarsit adaugati si bucatile de pui in tigaie, pentru a se incalzi.
  • Serviti pe orez.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui sichuan
Pui sichuan
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu sos de rodie
Pui cu sos de rodie
2 porții
24 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui chinezesc cu alune (pui gongbao)
Pui chinezesc cu alune (pui gongbao)
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! 12 retete cu Caise 12 retete cu Caise Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.