Petitchef

Pui cu caise

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amestecati caisele cu otetul si cu zaharul intr-un bol. Tasati caisele cu o furculita.
  • Intr-o tigaie prajiti bucatelele de pui cu 2 linguri de ulei. Cand sunt prajite asezati-le deoparte.
  • In tigaie adaugati restul de ulei si prajiti ceapa pana devine transparenta, apoi adaugati 2 cani de apa si un cub knorr de pui. Adaugati apoi caisele si restul ingredientelor si fierbeti cam 20 de minute, pana se formeaza un sos mai gros.
  • La sfarsit adaugati si bucatile de pui in tigaie, pentru a se incalzi.
  • Serviti pe orez.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui marinat cu orez
Pui marinat cu orez
4 porții
1h10m
Foarte ușor
Rețetă Pui umplut cu ciuperci si orez aromat
Pui umplut cu ciuperci si orez aromat
4 porții
1h35m
Foarte ușor
Rețetă Pui stir-fry dulce acrisor
Pui stir-fry dulce acrisor
2 porții
1h10m
Ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!12 retete cu Caise12 retete cu CaiseRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei