-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Rețete cașcaval
-
Rețete pâine cu cașcaval
-
Rețete pâine cu cașcaval și roșii
-
Cornbread italiana ? paine cu malai italiana
CORNBREAD ITALIANA ? PAINE CU MALAI ITALIANA
Preparare
-
Amestecam ingredientele uscate : faina, malaiul si praful de copt. Lasam deoparte.
-
Topim untul, il lasam sa se raceasca putin, adaugam ouale, amestecam putin apoi turnam si laptele batut si mai mixam pana se amesteca toate bine.
-
In acest amestec punem legumele, maslinele,verdeata, amestecam usor. Potrivim de sare si piper.
-
Turnam acest amestec peste ingredientele solide amestecante anterior. Omogenizam bine.
-
Tapetam un vas care merge la cuptor , turnam amestecul obtinut, presaram branza sau cascavalul ras. Dam la cuptor 25 min. la foc potrivit (180°).
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 650Kcal
-
Carbo: 80g
-
Grăsimi: 23.7g
-
Grăsimi sat.: 11.5g
-
Proteine: 24.7g
-
Fibre: 7.5g
-
Zahăr: 9.1g
-
ProPoints: 17
-
SmartPoints:
22
Informații nutriționale pentru 1 porție (348g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete