Cosulete de parmezan
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
-
Moelleux cu masline si parmezan
-
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
-
Cartofi crocanți cu parmezan, rețeta economică pe care toată lumea o iubește!
Preparare
Preparare15 min
Gătire5 min
- Parmezanul se da pe razatoarea mica si il amestecam cu pesmetul ,gasit parmezan ras gata in punga de 150g.
- Incingem o tigaie de teflon si in momentul in care s-a incalzit bine ,punem parmezanul in tigaie si il netezim rapid de tot.
- In 2 minute incep sa se rumeneasca marginile si cu ajutorul unei spatule de lemn il luam din tigaie si il rasturnam pe un pahar intors cu gura in jos.
- Il modelam cu mainile cat inca este fierbinte ,il lasam cateva minute pe pahar pana se raceste dupa care il scoatem pe o farfurie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
D
doinaru,
04/07/2016
Contrar aparentelor se fac foarte usor , sunt delicioase si se pot umple aproape cu orice.Eu le fac destul de des. Le-am umplt si cu salata boeuf, salata de vinete, rosii cubulete si telemea condimentata, salata de icre, ma rog cam tot ce se poate combina cu gustul specific de parmezan.
am gătit această rețetă
13/02/2016
Am facut aceste cosulete si le -am umplut cu pireu de spanac asezonat cu nucusoara si un ou de prepelita ( facut ochi ) deasupra.. A fost o cina delicioasa completeta si cu un pahar de vin ..
am gătit această rețetă
C