Conopida prajita

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Conopida cu maioneza si iaurt
-
Polenta prăjită: crocantă, aurie și perfectă în air fryer!
-
Chifteluțe de conopidă la air fryer- rețeta economică și vegetariană
-
Chiftelute din broccoli si conopida
Preparare
Preparare15 min
Gătire5 min
- Se aleg buchetele mai mari de conopida,se spala si se inlatura partea mai dura de la cotor.Se fierbe apoi in apa clocotita cu sare timp de 10 minute.Scurgem si lasam la racit.
- Amestecam oul cu faina si diluam cu bere.Nu am cantarit faina,cred ca am pus in jur de 80-100 de grame,trebuie sa rezulte un aluat mai gros ca la clatite.Punem parmezanul ras,saram si piperam,lasam in repaos 1 ora.
- Cu ajutorul a doua linguri trecem bucatile de conopida prin aluat si prajim in ulei incins pana devin aurii.Se scot apoi pe o hartie absorbanta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!