Petitchef

Conopida prajita

Altele
4 porții
15 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se aleg buchetele mai mari de conopida,se spala si se inlatura partea mai dura de la cotor.Se fierbe apoi in apa clocotita cu sare timp de 10 minute.Scurgem si lasam la racit.
  • Amestecam oul cu faina si diluam cu bere.Nu am cantarit faina,cred ca am pus in jur de 80-100 de grame,trebuie sa rezulte un aluat mai gros ca la clatite.Punem parmezanul ras,saram si piperam,lasam in repaos 1 ora.
  • Cu ajutorul a doua linguri trecem bucatile de conopida prin aluat si prajim in ulei incins pana devin aurii.Se scot apoi pe o hartie absorbanta.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Conopida cu muschi de porc la cuptor
Conopida cu muschi de porc la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Conopida la cuptor
Conopida la cuptor
6 porții
1 h 5 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Conopida la cuptor
Conopida la cuptor
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.