O alternativă ușoară și gustoasă la clasica frittata în tigaie: frittata în friteuză cu aer! De fapt, nu mai este nevoie de tigaie pentru această rețetă, deoarece am pregătit această „omletă” italiană direct în hârtia de pergament. Mai puține grăsimi, mai puține vase de spălat și o masă super gustoasă pe care o poți îmbunătăți cu ierburi aromatice, brânză sau chiar mezeluri, cine ar putea spune mai bine? ;-)
Cât pot păstra frittata? O puteți păstra la frigider timp de 1 zi acoperind-o cu folie alimentară.
Cât timp ar trebui să gătiți frittata în friteuza cu aer? 13 minute. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați la sfârșitul gătirii: uneori, timpii trebuie ajustați în funcție de puterea friteuzei dvs. cu aer.
Ce pot adăuga la frittata? Puteți adăuga șuncă, ceapă tocată mărunt, dovlecel ras sau brânză ruptă în bucăți mici de exemplu!
Cum se face frittata cu aer mai pufoasă? Adăugați puțin lapte în amestecul de ouă: pentru 4 ouă vor fi suficiente 2 linguri de lapte.