Focaccia cu branza

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia, 5 linguri de ulei.
  • Atunci o Coca crescute într-un loc cald aproximativ 1 oră.
  • Ia malaxor aluat 01 mai puțin de două foi și întindere.
  • Ia o perie foaie de copt cu 2 linguri de ulei, se pune prima foaie, accesati sectiunea brânză stracchino, se pune a doua foaie, perie cu 2 linguri de ulei, se presara putina sare, înțepați cu o furculiță de la un loc la altul, și introduceți fierbinte cuptor la 200 ° C timp de 25 minute.
  • Se lasa putin la racit si se serveste.
  • Foile trebuiesc sa fie destul de subtiri iar crema de branza sa acopere toata suprafata tavaii.
vera'sVera's

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: