Petitchef

Focaccia cu branza

Aperitiv
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Amestecam faina cu sarea intr-un bol iar in mijloc adaugam,uleiul,apa amestecata cu drojdia, 5 linguri de ulei.
  • Atunci o Coca crescute într-un loc cald aproximativ 1 oră.
  • Ia malaxor aluat 01 mai puțin de două foi și întindere.
  • Ia o perie foaie de copt cu 2 linguri de ulei, se pune prima foaie, accesati sectiunea brânză stracchino, se pune a doua foaie, perie cu 2 linguri de ulei, se presara putina sare, înțepați cu o furculiță de la un loc la altul, și introduceți fierbinte cuptor la 200 ° C timp de 25 minute.
  • Se lasa putin la racit si se serveste.
  • Foile trebuiesc sa fie destul de subtiri iar crema de branza sa acopere toata suprafata tavaii.

Poze

FOCACCIA CU BRANZA, poza 1
FOCACCIA CU BRANZA, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza AlbastraTelemeaua...un fel de branza romaneascaTelemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.