Se taie muschiul de porc in felii de grosimea unui deget.Se freaca bine carnea cu amestecul de condimente si se da la frigider 1-2 ore ca sa se amestece aromele.
Se unge fundul unei tavi cu ulei apoi se aseaza bucatile de muschi si se pun deasupra foile de dafin. Se adauga vinul si se da la cuptor la foc mic circa o ora.
Cand scade vinul si friptura este suficient de bine facuta se scoate din cuptor si se poate servi cu diverse garnituri.
In primul rand, ai stricat bunatate de muschi doar ca l-ai taiat felii. Al doilea, aromele alea de ce sa se amestece in frigider vreo doua ore, ca le puteai amesteca si afara, in 2 minute. Poate ai vrut sa spui ca fragezesc carnea. In cazul asta se tine la figider de pe o zi pe alta, impreuna cu vinul. Al treilea, ai obtinut ceva total neplacut ochiului, conform pozelor postate. Asa ca vio_dreams, doar in visurile tale ai ceva in comun cu bucatareala!
Comentarii (15):
Muschiul de porc nu se taie felii si pe urma sa fie gatit!Pacat de acel muschi!Pentru un gust mai bun se foloseste doar SARE,PIPER SI CIMBRU!
Bravo
Ai stricat bunatatea de carne
In primul rand, ai stricat bunatate de muschi doar ca l-ai taiat felii. Al doilea, aromele alea de ce sa se amestece in frigider vreo doua ore, ca le puteai amesteca si afara, in 2 minute. Poate ai vrut sa spui ca fragezesc carnea. In cazul asta se tine la figider de pe o zi pe alta, impreuna cu vinul. Al treilea, ai obtinut ceva total neplacut ochiului, conform pozelor postate. Asa ca vio_dreams, doar in visurile tale ai ceva in comun cu bucatareala!
De asemenea ajung 2-3 frunze de dafin
Exact ce cautam,mersi!
Mi se pare f.bun si usor de preparat
SUPER]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Deosebit de buna pot sa zic ca e extraordinal
Ok