Empanada (reteta spaniola)

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 5 m
837 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 5.4 (1.35€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire35 min
  • Calim ceapa si usturoiu, cateva minute la foc mic si cu capac.Dupa aceia ii adaugam ciupercile taiate felii.
    Dupa care ii adaugam pasta de rosii lasam cateva minute si mestecam continu.Cand vedem ca sa facut ii adaugam sarea,cimbru si oregano.
  • Coca framantato la MP, dupa care impartito in doua.Intins o foaie si pus in tava.Trebuie sa-i lasam marginile mai mari cu vre-o 2-3 cm.Dupa care punem tocanita de ciuperci, ( merge cu orice umplutura)
  • Cealalta jumatate de coca o intindem si o punem deasupra, si tragem putin de margini ca sa acoperim foaia de deasupra.Uitat sa o intep cu furculita, dar reteta spune sa o intepam, pentru a evita sa se umfle.
  • Si o ungem cu un galbenus.Se lasa sa se odihneasca la un loc cald si ferit de curent, vre-o 15-20 min.
    Dupa care introducem la cuptor (cuptorul incins la 200ºC) vre-o 30-35 min.
    Iata rezultatul.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 837Kcal
  • Carbo: 89g
  • Grăsimi: 41.8g
  • Grăsimi sat.: 10.4g
  • Proteine: 19.6g
  • Fibre: 7.1g
  • Zahăr: 5.7g
  • ProPoints: 22
  • SmartPoints: 27
Informații nutriționale pentru 1 porție (349g)
DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Interesanta, gustoasa, rapida . Mmmmmmmm... foarte buna

abuz