Gogosi si langosi umpluti cu branza
Ingrediente
1
Cost estimat: 4.08Euros€ (4.08€/porție)
Rețete inrudite
-
Gogosi pufoase - petitchef
-
Gogoși cu vin roșu: rețeta bunicii pe care toată lumea ar trebui să o știe!
-
Gogoși la cuptor, varianta sănătoasă și delicioasă
-
Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se face o coca(din ing de mai sus) pufoasa si elastica ,se lasa sa se odihneasca (acoperit cu un prosop) ,pana cand incepe sa creasca in volum.
- Se intinte o foaie (nu prea groasa )si dai forma dorita(in cazul meu ,am folosit un pahar ),se mai lasa cateva minute sa rasufle si se pun la prajit(in mult ulei ),2-3 minute pe fiecare parte .Le scoateti pe o un servetel de bucatarie si sunt numai bune de papapt.
- Cutie de branza feta rasa amestecata zahar (dupa gust )si arome ;coaja de lamaie si zahar valinat
- Intindem aluatul bine , taiem dreptunghiuri(nu prea mici)si se pune cate o lingura din compozitia de branza pe (mijlocul)fiecarui dreptunghi.
- Se inveleste umplutura apasand coca pe margini si se mai lasa cc 10 minute (sa mai creasca) si-i prajim la foc potrivit pana se rumenesc si prind o culoare frumos aurie .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/11/2012
Interesant adica ie langos cu branza si il mai si pudrezi cu zahar pudra.v adati seama ce iese.in fine.pa