Turte pe plita

(3.80/5 - 10 voturi)
1 comentariu


  • Turte pe plita
  • Turte pe plita, Poza 2
  • Turte pe plita, Poza 3
  • Turte pe plita, Poza 4
Tipul rețetei: Aperitiv
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 40 minute
Gata în: 1 h, 10 m
Dificultate: Foarte ușor
Calorii: 915 Kcal (1 porție)
ProPoints: 24 (1 porție)

Ingrediente:

- 1 kg faina de grau
- 30 g drojdie
- sare
- 3 lg zahar brun si ulei la final .

Preparare:

Etapa 1:

Se framanta, se lasa la dospit cca 40 min si se coc pe gratar din fonta pe plita de la soba ies mult mai bune. Si ca sa raman in acelasi ton facut o farfurie cu cas de oi proaspat (made in Romania), o ceapa verde si cateva ridichii.

Etapa 2:

Sa aveti pofta si sa incercam sa ne aducem aminte de copilarie! Va provoc ca share-at amintirile voastre cele mai de pret!

Informații nutriționale (pentru o porţie):

915Kcal46%

Calorii

184.9g62%

Carbo

2.9g4%

Grăsimi

0.5g3%

Grăsimi sat.

30g60%

Proteine

9.9g40%

Fibre

12.9g14%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 266g




Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 25/09/2013, 13:41

Turtele pe care le fac eu se fac tari ca piatra,nu stiu care este secretul ca turta iasa moale

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale