Notifications: Căutare avansată

Turte pe plita

(3.80/5 - 10 voturi)
1 comentariu


  • Turte pe plita
  • Turte pe plita, Poza 2
  • Turte pe plita, Poza 3
  • Turte pe plita, Poza 4
Tipul rețetei:
Aperitiv
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
30 min
Gătire:
40 min
Dificultate:
Foarte ușor
Calorii:
915 Kcal (1 porție)
ProPoints:
24 (1 porție)
SmartPoints:
27 (1 porție)
NUTRI-SCORE

Ingrediente

- 1 kg faina de grau
- 30 g drojdie
- sare
- 3 lg zahar brun si ulei la final .

Preparare

Etapa 1

Se framanta, se lasa la dospit cca 40 min si se coc pe gratar din fonta pe plita de la soba ies mult mai bune. Si ca sa raman in acelasi ton facut o farfurie cu cas de oi proaspat (made in Romania), o ceapa verde si cateva ridichii.

Etapa 2

Sa aveti pofta si sa incercam sa ne aducem aminte de copilarie! Va provoc ca share-at amintirile voastre cele mai de pret!

Informații nutriționale (pentru o porţie):

915Kcal46%

Calorii

184.9g62%

Carbo

2.9g4%

Grăsimi

0.6g3%

Grăsimi sat.

30g60%

Proteine

9.9g40%

Fibre

12.9g14%

Zahăr

* Valorile zilnice procentuale sunt bazate pe o dieta de 2000 calorii * 1 porție = 266g

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

25/09/2013

Turtele pe care le fac eu se fac tari ca piatra,nu stiu care este secretul ca turta iasa moale

(0) (0) Abuz

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Micul dejun - o gustare pe fuga sau o masa regeasca?Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale