Petitchef

Pasca moldoveneasca

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Branza se da prin sita. Se adauga sarea, zaharul, ouale batute spuma, stafidele, coaja de lamaie si aproximativ 2 linguri cu varf de faina.Se amesteca totul.Se ia (se fura) din aluatul de cozonac o mana de aluat.Aluatul se intinde foooarte subtire pe planseta.
  • Cratita se unge cu untura (ideal osanza) si se tapeteaza cratita cu foaia de aluat.Se toarna branza (compozitia) de mai sus in cratita peste aluat.Se bate un ou (intreg) spuma si se unge cu el pe deasupra compozitia.
  • Se da foc la cuptor si se coace la foc foarte mic cam o ora si jumatate.Se incearca cu o scobitoare.Cand nu se mai prinde compozitia de scobitoare si deasupra s-a rumenit, este copt.Se lasa in cratita pana se raceste complet.


Întrebări:




Comentarii:

10/04/2022

Cum se impleteste??

(0) (0) Abuz
Keron, 30/09/2017

?!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă St jacques crocante
St jacques crocante
12 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mantecados
Mantecados
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Retete de pasca Retete de pasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.