Petitchef

Pasca moldoveneasca

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
8 Oua

1 Lamaie (coaja)

1 Pumn de stafide

1 lingurita rasa de sare

250 g. Zahar

Preparare

  • Branza se da prin sita. Se adauga sarea, zaharul, ouale batute spuma, stafidele, coaja de lamaie si aproximativ 2 linguri cu varf de faina.Se amesteca totul.Se ia (se fura) din aluatul de cozonac o mana de aluat.Aluatul se intinde foooarte subtire pe planseta.
  • Cratita se unge cu untura (ideal osanza) si se tapeteaza cratita cu foaia de aluat.Se toarna branza (compozitia) de mai sus in cratita peste aluat.Se bate un ou (intreg) spuma si se unge cu el pe deasupra compozitia.
  • Se da foc la cuptor si se coace la foc foarte mic cam o ora si jumatate.Se incearca cu o scobitoare.Cand nu se mai prinde compozitia de scobitoare si deasupra s-a rumenit, este copt.Se lasa in cratita pana se raceste complet.

Întrebări:




Comentarii:

Keron, 30/09/2017

?!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecakes vegan
Cheesecakes vegan
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bradut cu tapenade
Bradut cu tapenade
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasca
Pasca
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pasca cu smantana
Pasca cu smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pasca fara aluat
Pasca fara aluat
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christicPasca franta si vinul turnat - sacrificiul christicRetete de pascaRetete de pasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: