Petitchef

Pasca moldoveneasca

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Branza se da prin sita. Se adauga sarea, zaharul, ouale batute spuma, stafidele, coaja de lamaie si aproximativ 2 linguri cu varf de faina.Se amesteca totul.Se ia (se fura) din aluatul de cozonac o mana de aluat.Aluatul se intinde foooarte subtire pe planseta.
  • Cratita se unge cu untura (ideal osanza) si se tapeteaza cratita cu foaia de aluat.Se toarna branza (compozitia) de mai sus in cratita peste aluat.Se bate un ou (intreg) spuma si se unge cu el pe deasupra compozitia.
  • Se da foc la cuptor si se coace la foc foarte mic cam o ora si jumatate.Se incearca cu o scobitoare.Cand nu se mai prinde compozitia de scobitoare si deasupra s-a rumenit, este copt.Se lasa in cratita pana se raceste complet.

Întrebări:




Comentarii:

Keron, 30/09/2017

?!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasca in straturi
Pasca in straturi
4 porții
2h30m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pasca fara aluat
Pasca fara aluat
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pasca fara aluat (reteta video)
Pasca fara aluat (reteta video)
8 porții
1h25m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Samosas cu feta
Samosas cu feta
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Layer cake cu capsune
Layer cake cu capsune
10 porții
1h43m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christicPasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaRetete de pascaRetete de pasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.