Stafidele le-a lasat sa se inmoaie in rom apoi peste branza am adaugat 5 galbenusuri, smantana, zaharul, faina,praful de copt stins,budinca nepreparata, esentele.
Se amesteca bine pt omogenitate a adaugat stafidele desi asta trebuia sa fie ultima operatiune.
Albusurile batute spuma, se incorporeaza in compozitie amestecand de sus in jos compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu ulei si putina faina se da la cuptorul bine incins in prealabi se lasa 60-70 de minute depinde de cuptor.
A pudrat-o cu zahar vanilat si asta este drept in ochi a privit-o.
Precizari: cand o scoateti din cuptor va fi la mijloc mai moale asa trebuie sa fie cand se raceste se intareste uniform. cand se raceste puteti sa o taiati.
Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente. Aveti grija de voi! Paste fericit!
Comentarii:
Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente.
Aveti grija de voi!
Paste fericit!
Super