Petitchef

Pasca fara aluat

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Stafidele le-a lasat sa se inmoaie in rom apoi peste branza am adaugat 5 galbenusuri, smantana, zaharul, faina,praful de copt stins,budinca nepreparata, esentele.
  • Se amesteca bine pt omogenitate a adaugat stafidele desi asta trebuia sa fie ultima operatiune.
  • Albusurile batute spuma, se incorporeaza in compozitie amestecand de sus in jos compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu ulei si putina faina se da la cuptorul bine incins in prealabi se lasa 60-70 de minute depinde de cuptor.
  • A pudrat-o cu zahar vanilat si asta este drept in ochi a privit-o.
  • Precizari:
    cand o scoateti din cuptor va fi la mijloc mai moale asa trebuie sa fie cand se raceste se intareste uniform. cand se raceste puteti sa o taiati.

Rețete inrudite

YouTube

Cheesecake cu briosa


Poze

Pasca fara aluat
Pasca fara aluat - poza 2
Pasca fara aluat - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

codrutza_i2015
codrutza_i2015, 03/05/2024

M-am bucurat enorm sa gasesc aceasta reteta aici. Era in caietul mamei de retete si o pierdusem.
Pentru cei ingrijorati de urgente, pasca are putina faina, se poate face si cu faina de migdale, cu smantana si branza de vaci slabe.
Recomand. Mulțumesc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
nicoleta_i2018, 23/04/2022

Mult mai buna cea cu branza de vaci. Asa cu o tona de smantana plus alte "etcuri" aveti sanse sa ajungeti la urgente.
Aveti grija de voi!
Paste fericit!

(0) (1) Abuz
03/05/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu caise fara gluten
Tarta cu caise fara gluten
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mousse cu lamaie
Mousse cu lamaie
6 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează