Petitchef

Prajitura cu branza de vaci

Altele
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Aluat:

Crema:

Preparare

  • Se prapara aluatul, amestecand pe rand ingredientele.
  • Aluatul trebuie sa fie moale, sa curga din lingura.
  • Amestecam branza cu oualele, zaharul, coaja de lamaie si stafidele.
  • Intr-o tava unsa cu unt (margarina), se pune jumatate din cantitatea de aluat, se repartizeaza uniform crema de branza, apoi restul de aluat.
  • Se da la cuptor pentru 40-50 minute, pana se bronzeaza frumos deasupra.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu branza de vaci si nuca
Prajitura cu branza de vaci si nuca
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Prajitura cu branza din caietul mamei
Prajitura cu branza din caietul mamei
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura indiana cu branza de vaci
Prajitura indiana cu branza de vaci
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.