Ingrediente: 250 g margarina 250 g faina 250 g zahar 4 oua la temperatura camerei 1 plic zahar vanilinat jumatate sticluta esenta de rom 1 praf de sare 10 prune (...
Ingrediente: 550 g faina 1 pac.(7g)drojdie uscata sau 20g proaspata 250 ml lapte caldut 50 g zahar 1 pac.zahar vaniliat 1 lamiie-coaja 2 oua 1 ls rom 50 g unt top...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 200 g unt 40 g miere 2 linguri zahar brun 1 ou 150 prune uscate(tocate marunt) 40 praf de roscove 300 g faina 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf de ...
Ingrediente: 200 g faina de cereale amestecate 100 g fulgi de ovaz un pumn mai mare de prune uscate alt pumn de stafide 2 cubulete de unt 1 ou cateva linguri de...
Ingrediente: 2 mere, curatate de smaburi si injumatatite 50 g prune uscate, tocate 100 ml vin/rom 50 g visine din compot 2 linguri pudra de cacao 2 lingurite zaha...
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2 ling...
Ingrediente: 350 g orez cu bob mare si rotund 1 litru lapte 1 baton de scortisoara 350 g amestec de fructe uscate (caise, curmale, pere, gutui, mere, stafide, mer...