Petitchef

PIEPT DE PUI PANE CU PESMET

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Mod de preparare:Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs, dupa care se taie bucati si se bate putin.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se da la frigider pentru o ora.Pieptul de pui se trece prin faina, apoi prin oul batut, dupa care se trece si prin pesmet si se pune in uleiul incins si se prajeste pe ambele parti.
  • Se servest impreuna cu diferite garnituri si salate.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

26/11/2012

Merge..dar cam putine condimente

(0) (0) Abuz
08/07/2011

E foarte buna reteta

(0) (0) Abuz
Cirmicica, 25/10/2009

Este delicios...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Club sandwich cu pui si curry
Club sandwich cu pui si curry
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Piept de pui pane cu orez tricolor
Piept de pui pane cu orez tricolor
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei