Petitchef

Piept de pui pane cu pesmet

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
piept de pui dezosat

pesmet

faina

oua sare

piper si ulei

Preparare

  • Mod de preparare:Pieptul de pui se spala si se lasa la scurs, dupa care se taie bucati si se bate putin.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se da la frigider pentru o ora.Pieptul de pui se trece prin faina, apoi prin oul batut, dupa care se trece si prin pesmet si se pune in uleiul incins si se prajeste pe ambele parti.
  • Se servest impreuna cu diferite garnituri si salate.

Întrebări:




Comentarii:

26/11/2012

Merge..dar cam putine condimente

(0) (0) Abuz
08/07/2011

E foarte buna reteta

(0) (0) Abuz
Cirmicica, 25/10/2009

Este delicios...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui pane
Piept de pui pane
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Nuggets de pui facute in casa
Nuggets de pui facute in casa
4 porții
32 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.