Petitchef

Creveti pane

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-un vas adanc se amesteca apa cu amidon de porumb si ouale. Pe o farfurie se amesteca pesmetul si usturoiul pulbere.
  • Se baga crevetii in amestecul de amidon de porumb si apoi se rostogolesc rapid prin pesmet. Se incinge bine uleiul si se prajesc crevetii pana devin aurii. Se scurg de grasime pe prosoape de hartie.

Rețete inrudite

YouTube

Creveti flambati


Întrebări:




Comentarii:

03/02/2022

Wow este o delicatețe

(0) (0) Abuz
nelu_ududec, 07/09/2018

Sunt buni!

(0) (0) Abuz
21/06/2013

E naspa

(0) (0) Abuz
24/05/2013

Are un gust pur si simplu EXCELENT!

(0) (0) Abuz
04/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Care este rolul amidonului de porumb?

(0) (0) Abuz
18/10/2012

Waw !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Creveti flambati
Creveti flambati
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Stoc de creveti
Stoc de creveti
6 porții
35 min
Foarte ușor

Articole conexe

Retete cu... creveti Retete cu... creveti

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează