Petitchef

Bors cu Porc

11 rețete
Rețetă Bors din oase de porc cu taitei de casa

Bors din oase de porc cu taitei de casa

(9 voturi) , (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 1 kg oase de porc, 3 cepe rosii, 3 cartofi mari, 3 morcovi, 1 bucata telina, 1,25l bors de casa, taitei de casa, sare, piper, boia, 1 lingura bulio...
Rețetă Bors cu afumatura si cartofi

Bors cu afumatura si cartofi

(43 voturi) , (9) , (26)
Felul principal Foarte ușor 25 min 20 min
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa 6 cartofi medii 2 scarite de porc sau garf afumate 200 g smantana 1 ou 200 g rosii pasate 1 litru de bors si o legatura de leus...
Rețetă Bors scazut

Bors scazut

(8 voturi) , (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 500 g varza proaspata 1 varza murata de 2kg 1 kg carne de porc cu os 1 ceapa mare taiata bucati mari 2 morcovi taiat rondele ~1 lingura de piper negr...
Rețetă Ciorba din oase de porc

Ciorba din oase de porc

(44 voturi) , (8) , (16)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel, l...
Rețetă Varza cu ceafa de porc

Varza cu ceafa de porc

Felul principal Foarte ușor 40 min 1 oră
Ingrediente: 1 varza medie (1-1,5kg) 1kg ceafa porc 2 morcovi 1 ceapa alba 2 rosii 2-3 linguri pasta rosii o lingura unt/ 2-3 linguri ulei bors acru condimente: s...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(213 voturi) , (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.

Rețetă Ciorba de perisoare à la grec

Ciorba de perisoare à la grec

(12 voturi) , (22)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 400 g. carnea tocata fin un os de porc 2 linguri de orez 2-3 morcovi 1 ceapa 2 rosii 2 cartofi mici 1 telina mic 500 ml. Bors 1 ...
Rețetă Ciorba de porc a la grecque

Ciorba de porc a la grecque

(12 voturi) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 500 g carne de porc, 2 morcovi, 1 patrunjel ( radacina ), 1 telina mica, 2 cepe, 1 lingura ulei, 50 g orez, 2 oua, 2 lamai, 150 ml smantana, ...
Rețetă Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

(5 voturi) , (5)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1,300 kg carne de porc cu os 1 morcov mai mare 1 ceapa mare 3 maini de mazare congelata 3 maini de fasole verde congeleta 2 maini de orez 2 linguri d...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Bogracs la ceaun

Bogracs la ceaun

(13 voturi) , (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 kg carne vita 1 kg carne porc 6 bucati ceapa 6 bucati rosii 2 ardei iuti 1 kg legume 1.5 kg cartofi 2 bucati ardei gras sare, delikat, boia, c...
Rețetă Bors rusesc, pui cu rozmarin si rizoto, galuste prajite cu carne de porc

Bors rusesc, pui cu rozmarin si rizoto, galuste prajite cu carne de porc

(2 voturi) , (2)
Am fiert un chil de cap de piept de vitel in vreo patru litri de apa si am pregatit legumele: morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, o felie de varza alba, un ardei gras, o conopida medie, rosii, cateva pastai de fasole verde. Mar
Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

(70 voturi) , (8 comentarii)

Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...

Rețetă Bors cu ciolan afumat de porc

Bors cu ciolan afumat de porc

(8 voturi) , (2)
Ingrediente: un ciolan afumat morcov ceap? ?elin? fidea sau orez bor? verdea?? Mod de preparare: Sp?l?m ciolanul, îl op?rim ?l-l fierbem apoi cu zarzavatul t?iat. Când a fiert, ad?ug?m bor?ul fiert separat. Orezul se pune când carnea e aproape fi



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.