Petitchef

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute.
  • Apoi se pun mazarea si fasolea si se mai fierbe 10 minute. Vine randul orezului pe care il lasam 10 minute, apoi a pastei de ardei si a sucului de rosii. Dupa 10 minute punem zeama de varza fiarta si spumuita, iar cand fierbe se stinge si se pune mararul.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba din rasol de porc
Ciorba din rasol de porc
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba din oase de porc
Ciorba din oase de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1 h 15 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei