Petitchef

Ciorba de porc a la grecque

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc,


1 patrunjel ( radacina ),

1 telina mica,

2 cepe,

1 lingura ulei,

50 g orez,

2 oua,

2 lamai,

150 ml smantana,

1 legatura leustean,

sare,

piper.

Preparare

  • Puneti carnea taiata potrivit la fiert in apa cu sare. Eliminati spuma. Dupa ce a fiert 30 de minute, adaugati zarzavatul taiat si calit in ulei.
  • Cand zarzavatul este pe jumatate fiert, adaugati orezul. Se potriveste de sare, piper.
  • Cand orezul este fiert se opreste focul. Amestecati galbenusurile si smantana, amestecati cu un polonic, doua de supa fierbine si puneti amestecul treptat in ciorba, amestecand mereu.
  • Adaugati zeama de lamaie, condimente dupa gust si leusteanul tocat marunt.

Întrebări:




Comentarii:

24/01/2015

O voi gati azi si va iesi foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de porc cu varza
Ciorba de porc cu varza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.