Petitchef

Ciorba de porc a la grecque

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti carnea taiata potrivit la fiert in apa cu sare. Eliminati spuma. Dupa ce a fiert 30 de minute, adaugati zarzavatul taiat si calit in ulei.
  • Cand zarzavatul este pe jumatate fiert, adaugati orezul. Se potriveste de sare, piper.
  • Cand orezul este fiert se opreste focul. Amestecati galbenusurile si smantana, amestecati cu un polonic, doua de supa fierbine si puneti amestecul treptat in ciorba, amestecand mereu.
  • Adaugati zeama de lamaie, condimente dupa gust si leusteanul tocat marunt.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

24/01/2015

O voi gati azi si va iesi foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de porc cu varza
Ciorba de porc cu varza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1 h 15 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei