Petitchef

Ciorba de porc a la grecque

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc,


1 patrunjel ( radacina ),

1 telina mica,

2 cepe,

1 lingura ulei,

50 g orez,

2 oua,

2 lamai,

150 ml smantana,

1 legatura leustean,

sare,

piper.

Preparare

  • Puneti carnea taiata potrivit la fiert in apa cu sare. Eliminati spuma. Dupa ce a fiert 30 de minute, adaugati zarzavatul taiat si calit in ulei.
  • Cand zarzavatul este pe jumatate fiert, adaugati orezul. Se potriveste de sare, piper.
  • Cand orezul este fiert se opreste focul. Amestecati galbenusurile si smantana, amestecati cu un polonic, doua de supa fierbine si puneti amestecul treptat in ciorba, amestecand mereu.
  • Adaugati zeama de lamaie, condimente dupa gust si leusteanul tocat marunt.

Întrebări:




Comentarii:

24/01/2015

O voi gati azi si va iesi foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de porc cu varza
Ciorba de porc cu varza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: