Petitchef

Varza cu ceafa de porc

Felul principal
8 porții
40 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se taia ceapa marunt si se prajeste in unt/ulei pana capata o culoare usor aurie.Peste ceapa se adauga carnea, portionata in prealabil, si se prajeste aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
  • Se curata varza de cotoare, se taia in felii subtiri, se freaca cu sare dupa care se fierbe inabusit sub capac cca 30 minute.
  • Spre sfarsitul fierberii se adauga morcovul dat pe razatoarea mare.Se aseaza varza in vasul roman impreuna cu rosiile care au fost curatate si taiate cubulete. Peste se pune carnea cu sosul format.
  • Se condimenteaza (depinde de gustul fiecaruia… noi fost cam zgarciti la condimente si a iesit mancarea cam dulce).Se adauga 1/2 kg bors acru amestecat cu pasta de tomate.Se da la cuptor si se lasa la foc mic inca 40 min – 1 h.

Rețete inrudite

YouTube

Varza cu bacon


Poze

Varza cu ceafa de porc
Varza cu ceafa de porc - poza 2
Varza cu ceafa de porc - poza 3
Varza cu ceafa de porc - poza 4
Varza cu ceafa de porc - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
1 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează