Petitchef

Bors din oase de porc cu taitei de casa

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg oase de porc,

3 cepe rosii,

3 cartofi mari,


1 bucata telina,

1,25l bors de casa,

taitei de casa,

sare, piper, boia,

1 lingura bulion si putin patrunjel verde si leustean.

Preparare

  • Oasele se fierb si se indeparteaza spuma cat mai des posibil.
  • Ceapa, morcovul, telina se taie subtiri. Dupa aproximativ 45 minute de fiert oasele se adauga legumele, fara cartofi.
  • Cartofii taiati cubulete, se adauga dupa alte 15 minute.
  • Se pun si taiteii de casa, dupa ce au fiert se adauga bulion, piper, sare, boia borsul. Se mai lasa 15 minute la foc. Se trage oala de pe foc se pune patrunjelul verde si leusteanul tocate marunt.
  • Se serveste fierbinte cu ardei iute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de casa!
Taitei de casa!
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Bors de casa cu tarate si malai (reteta video)
Bors de casa cu tarate si malai (reteta video)
3 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum sa faci taitei de casa!Cum sa faci taitei de casa!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: