Petitchef

Bors scazut

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie in patratele varza si se amesteca cu legumele si mirodeniile se pune intr-un ceaun mare si se alterneaza pe straturi cu carnea.
  • Intr-o oala se diluiaza bulionul in 1,7 litri de apa si se toarna peste varza inceaun, se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore.
  • Se serveste fierbinte cu un paharel de tuica.

Poze

Bors scazut, poza 1
Bors scazut, poza 2
Bors scazut, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/01/2012

E delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors cu afumatura si cartofi
Bors cu afumatura si cartofi
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Bors ucrainean cu sfecla
Bors ucrainean cu sfecla
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Bors rusesc
Bors rusesc
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Rucola sau salata de papadie?Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.