Ingrediente: 2 oua fierte, un praf de zahar (optional), salata verde mare sau o rosie, maioneza, 50 g sunca, zeama de lamaie, sare, piper, 5 masline, cascaval...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 300 g faina 70 g margarina 1 ou 100 g branza de burduf 2 linguri smantana sare 1 plic praf de copt. Pentru umplutura ai...
Ouale sunt un produs alimentar obisnuit dar si unul dintre cele mai versatile ingrediente folosite la gatit. Desi cele mai intrebuintate oua sunt cele gaini, se consuma insa si oua de rata, gasca, prepelita, strut etc.
Ingrediente: 1 pac. aluat de foietaj 1 ou ceva sare cu bob mare,seminte de chimen,mac, sesam. 100 g Camembert 200 g brinza proaspata de vaci sare+piper piper...
Ingrediente: 8 oua fierte tari 250-300 g. cas proaspat sau cascaval 300 g. sunca maioneza dintr-un ou 1 iaurt sau sana sare, piper inele de ceapa verde
P entru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud, fac o maioneza cu ulei de masline si o condimentez cu usturoi pisat si sarat. Cele 5 oua tari si albusul de la albusul ramas de la al saselea