Petitchef

RULOURI APERITIV si OUA UMPLUTE

Aperitiv
6 porții
1 h 30 m
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Aluatul se deruleaza pe masa de lucru si se unge cu ceva albus de ou si se taie pe latime in fisii de 1-1,5cm.Fisiile se ruleaza cu partea unsa cu albus deasupra pe formele pentru rulouri in prealabil bine unse cu grasime.
  • Se aseaza pe o tava captusita cu hirtie de copt si s epresara deasupra cu sare cu bobul mere, seminte de sesam, chimen, mac....de care doriti si aveti.Se introduc in cuptorul preincons la 200°C pt. ca 15 min. pina ce au primoit gradul de coacere dorit.Dupa coacere se scot de pe forme si se lasa deoparte pina ce se prepara umplutura.
  • Camembert-ul se taie cit mai marunt si se paseaza bine cu o furculita.
    Se adaoga pe rind cite putin din brinza de vaci mixind cu mixerul in asa fel incit sa devona totul precum o crema.Se adaoga condimente si verdeata dupa gust si s eumplu rulourile.
    Capetele rulourilor se preseaza in casaval ras si /sau in verdeturi tocate marunt.
  • Aceasta reteta se prepara in functie de nr. de persoane de aceea nu am o reteta exacta.
    Dar daca ingredientele sint de calitate si se amesteca in cantitate in functie de gustul individual , cu siguranta o sa placa.
  • Ouale se fierb si se pun in apa rece.SE descojesc si se injumatatesc in lungime.
    Albusurile se ajusteaza putin, in asa fel incit sa stea stabil pe platou,.
    Galbenusurile se trec printr-o sita sau prin presa de usturoi si se mixeaza bine cu unt, mustar fileurile de sardele,sare+piper, ceva zeama de lamiie, ceva smintina si eventual ulei, dupa gust.
  • Cind acesta crema este preparata dupa gustul individual se dreseaza in jumatatile de albus de ou, care se garnisesc dupa dorinta fiecaruia.
    De ex. cu file de Somon, sau cu diferite verdeturi tocate marunt..


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează