Ingrediente: 1 pachet de piscoturi 2 cuti iaurt cu coacaze / total 400 gr. 200 gr. frisca Hulala 2 plicuri de gelatina 3-4 linguri de zahar 200 gr. cafea...
Ingrediente: Jeleul de struguri: 250 gr struguri ( doar boabe) 300 ml zeama compot de piersici 2 linguri zahar 1 plic gelatina granule (10 g) Crema de iaurt:...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 80 ml limoncello 500 g mascarpone, adica 2 cutii, italiana, nu romaneasca 300 g de piscoturi Savoiardi, adica 3 siruri de piscoturi 150 ml lapte...
Ingrediente: crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml iaurt, 200 ml lichior de fructe (eu am folosit de cocos), 12 piscoturi, coaja si zeama de la o...
Ingrediente: 1 pachet savoiardi piscoturi 5 galbenuse 400 ml lapte 2 linguri faina sau amidon 150 g zahar tos 500 ml frisca lichida 3 coli de gelatina cam 3 g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: un pachet de piscoturi 2 l smantana dulce 500 g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust) 4 plicuri zahar vanilinat 4 plicuri gelatina o...
Ingrediente: 3 oua 60 g faina, 105 g zahar tos 15 ml rom adica, pentru fiecare ou de 60 g sau ceva mai mare 20 g faina 35 g zahar tos si pentru 3-5 oua 15 ml rom