Petitchef

"baclava cu visine"

Desert
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 oua

250 g zahar

250 g iaurt

250 ml margarina lichida

1 pachet praf de copt

1 pachet zahar vanilat

400-500 g visine


Pentru sirop:

1 cani zahar

2 cani apa

fasii de coaja de lamaie

Preparare

  • Asezati jumatate din foile de placinta pe rand si ungeti-le pe fiecare cu amestecul pregatit din oua zahar,iaurt,praf de copt si vanilie.Puneti visinele curatate de samburi dupa care continuati cu celelalte foi procedand exact la fel.
  • Taiati baclavaua in forma de roburi si coaceti-o in cuptor,la temperatura de 200 grade timp de 25-30 minute.
  • Dupa ce se raceste insiropati-o cu siropul fierbinte pregatit din apa si zahar si fasii de lamaie. Siropul puteti sa-l faceti dupa gustul vostru. Reteta luata de la foile de placinta.

Poze

Baclava cu visine, poza 1Baclava cu visine, poza 2Baclava cu visine, poza 3Baclava cu visine, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

24/01/2014

.....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/06/2013

Foarte buna! Multumim!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Ok

(0) (0) Abuz
28/08/2013

Bun bun

(0) (0) Abuz
20/06/2013

Superba

(0) (0) Abuz
argentina_m2013, 17/06/2013

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus cu morcov
Humus cu morcov
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Baclava turceasca
Baclava turceasca
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Baclava
Baclava
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Baclava
Baclava
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: