-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Antreuri
-
Retete stridii
-
Stridii gratinate
Stridii gratinate
De obicei se consuma crude sau chiar insotite de lamaie, otet si / sau unt sarat. Acum incercati stridiile intr-o versiune gratinata!
Preparare
-
Deschideti stridiile si colectati prima si a doua apa. Apoi puneti-le pe o tava de copt acoperita cu hartie de copt.
-
Rumeniti salota tocata in ulei de masline. Adaugati vinul alb si smantana si lasati sa scada timp de cateva minute.
-
Cand sosul s-a ingrosat, puneti-l peste stridii, apoi acoperiti-le cu cascaval ras.
-
Puneti in cuptor pentru 5 minute la 200° C.
-
Gata! Pofta buna!
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete