Petitchef

Chec cu branza de vaci

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se cerne faina se amesteca cu amidonul ,sarea si bicarbonatul stins cu otet separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec apoi se adauga untul topit.
  • Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,
    apoi branza de vaci,amestecand cu o lingura de lemn
    se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.Se coace aprox 20min la temperatura mare(200grade)apoi inca 20la foc mic.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Întrebări:




Comentarii:

05/08/2012

Este inetresant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu branza
Chec cu branza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chec cu branza
Chec cu branza
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec cu branza si ciocolata
Chec cu branza si ciocolata
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si pere
Chec cu ciocolata si pere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec banane / ciocolata - super pufos!
Chec banane / ciocolata - super pufos!
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec marmorat-crocant
Chec marmorat-crocant
8 porții
2 h 35 m
Ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei