Petitchef

Chec cu branza de vaci

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
300 g faina

3 oua

250 g branza de vaci

o cana de zahar

100-150 g margarina sau unt

o lingurita bicarbonat

3 linguri amidon alimentar

un praf de sare

4 linguri de lapte

vanilat

Preparare

  • Se cerne faina se amesteca cu amidonul ,sarea si bicarbonatul stins cu otet separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec apoi se adauga untul topit.
  • Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,
    apoi branza de vaci,amestecand cu o lingura de lemn
    se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.Se coace aprox 20min la temperatura mare(200grade)apoi inca 20la foc mic.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Chec cu lamaie si mac - Petitchef


Comentarii:

05/08/2012

Este inetresant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si pere
Chec cu ciocolata si pere
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chec cu branza
Chec cu branza
4 porții
1h5m
Foarte ușor
Rețetă Chec cu branza
Chec cu branza
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec cu branza si ciocolata
Chec cu branza si ciocolata
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: