Tort cu resturi de raclette

(2.73/5 - 11 voturi)
5 comentarii

In bucatarie nu exista resturi, totul se recicleaza, se reinventeaza, se consuma. Aveti cateva bucati de branza raclette uitata in frigider? Alegeti sa faceti un chec sarat! Adaugati niste jambon crud sau salam, cartof si ati inventat o reteta usoara si rapida! Se poate consuma la un picnic sau cand nu stiti ce sa gatiti pentru cina de duminica ;-)

  • Tort cu resturi de raclette
  • Tort cu resturi de raclette, Poza 2
  • Tort cu resturi de raclette, Poza 3
  • Tort cu resturi de raclette, Poza 4
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
6 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
45 min
Gata în:
1 h, 5 m
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

aprox. 175 gr Raclette
aprox. 100 gr de salam sau jambon crud
1 cartof
3 oua
120 ml de lapte
150 gr de faina
1 pachet de drojdie
70 m de ulei
sare si piper

Materiale

tava de copt

Preparare

Etapa 1 - Tort cu resturi de raclette

Etapa 1

Taiati resturile de raclette in bucati mici.
Etapa 2 - Tort cu resturi de raclette

Etapa 2

Se amesteca ouale si laptele. Adaugati faina, drojdia, sarea si piperul si se amesteca bine.
Etapa 3 - Tort cu resturi de raclette

Etapa 3

Apoi adaugati uleiul si amestecati bine, apoi restul bucatilor de branza raclette.
Etapa 4 - Tort cu resturi de raclette

Etapa 4

Se toarna acest amestec intr-o tava de chec bine unsa si se niveleaza frumos.
Etapa 5 - Tort cu resturi de raclette

Etapa 5

Coaceti 45 de minute la 180° C. Asteptati pana cand se raceste bine inainte de a scoate din tava.
Etapa 6 - Tort cu resturi de raclette

Etapa 6

Gata!

Rețete inrudite


Întrebări:


Video






Comentarii:

John_, 27/11/2017

Buna reteta! Astia de la Petit sunt oameni "cititi" dom'le! Aveam in casa tot ce trebuie. Doar "racletele" lipseau, asa ca am plecat la Hipermarket. Sa vezi chestie! Prima data mi-au dat unele cica bune pentru curatat geamurile. Am zis ca trebuie sa fie altceva. Au incercat cu unele bune pentru parbrize, ca tot vine iarna, ziceau ei. Eu, nemultumit, i-am intrebat daca n-au niste resturi de "raclete", ca asa scrie in reteta. Cred ca s-au suparat tare ca m-au fugarit pana la iesire! Asa ca am ramas cu pofta-n cui. Dar m-a intreb: de unde naiba face rost Petitchef de toate "resturile" de retete?

(1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 26/11/2017

Si zici ca branza aia se numeste raclette? Sa stii ca tot neamul meu incepand cu mine, parintii mei si pana la stra-strabunicii mei, numai raclette am mancat!!! In ce tara traiesti draga? Tu faci misto de noi? Eu nu am auzit in viata mea sa existe pe la noi vreun soi de branza cu numele asta! Si, ma rog, sa facem abstractie de "raclette" si sa zicem ca e cascaval toata ziua, pai asa arata un tort? Asta e chec toata ziua nicidecum tort! Mai lasati dracu' fandoselile si fitele si puneti retete cu ingrediente pe intelesul tuturor.

(3) (0) Abuz
Georg, 26/11/2017

Tort de Raclette...asta este chec (de Raclette) mon cher. Si apoi de ce Raclette? Multe fanmdoseli pe lumea asta si mai ales la noi. Hmmmmm....

(1) (0) Abuz
Dana, 27/11/2017

Super tari comentariile! Si sunca din video nu e salam :).

(0) (0) Abuz
platon_n2013
platon_n2013, 28/11/2017

ESTE O IDEIE BINE VENITĂ DE SĂRBĂTORI

(0) (1) Abuz


Punctează această reţetă:



Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale