Petitchef

Crema din serbet alb

Desert
4 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Serbetul se freaca pe apa calduta , pîna cînd se moaie , apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars . în cazul cînd serebtul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.
  • Serbetul se freaca cu furculita, pîna cînd se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare, se adauga 1-2 linguri cu apa calda si se freaca bine, pîna cînd capata aspectul unei paste.
  • Dupa aceea, se adauga, treptat, untul batînd cu telul sau cu mixerul, pîna cînd se încorporeaza bine; cu cît se bate mai mult cu atît crema se face mai spumoasa.

R Retete de prajituri si torturi

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
Crema cu alune (desert vegan si fara gluten)
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Crema diplomat
Crema diplomat
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cremă de migdale - rețeta ușoară
Cremă de migdale - rețeta ușoară
4 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Pastarnacul sau morcovul alb Pastarnacul sau morcovul alb

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează