Cum aranjăm un platou cu mezeluri? invățăm să facem un trandafir!
Cum aranjăm un platou cu mezeluri? Invățăm să facem un trandafir!
Uneori simplu e elegant așa că vă învățăm să aranjați un platou de mezeluri însoțit de un pahar de vin. Perfect pentru o seara cu prietenii sau cu persoana iubită.
Vă explicăm pas cu pas cum să pliați mezelurile sub forma de trandafir.
Abuzul de alcool este periculos pentru sănătatea dumneavoastră, consumați cu moderație.
Puteți folosi orice mezeluri, adăugați brânză pentru a face un platou mai bogat.
Rosette de Lyon este un salam francez originar din Lyon, de unde și numele. Este făcut din carne de porc amestecată cu sare de mare, boabe de piper și usturoi într-o carcasă naturală de vită. Este de obicei uscat timp de o lună, rezultând o aroma dulce și delicată. Cuvântul Rosette se referă la aspectul său vizual de culoarea trandafirului. Este recomandat să fie feliat și servit cu o baghetă și brânzeturi precum Grana Padano sau Taleggio.