Petitchef

Desert la pahar

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g.quark,

500 g .visine acre fara samburi,

200 g .biscuti caramel cu scortisoara,

500 g .frisca caramel,zahar vanilat,

100 g .zahar praf,

frisca ptr deco si ciocolata rasa.

Preparare

  • Quarkul se amesteca cu visinele ,zaharul vanilatsi 50 gr.zahar pudra,se pune primul strat,apoi se pun biscuiti sfaramati, crema de frisca batuta cu sirop caramel si 50 g.zahar pudra,se lasa aprox.1 ora la frigider,apoi de decoreaza si se serveste.

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2014

Delicios.BRAVOOOOOOOO!

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Arata foarte bine dar nu stiu ce gust are :((

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Desert cu smochine
Desert cu smochine
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Desert rapid cu inghetata
Desert rapid cu inghetata
4 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Banoffee, tarta cu banane si caramel
Banoffee, tarta cu banane si caramel
10 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Snickers de casa vegan si fara gluten
Snickers de casa vegan si fara gluten
4 porții
2h15m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Cum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de bereCrème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: