Petitchef

Dovlecei pane

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dovleceii se curata, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa la scurs.
  • Se amesteca cele 2 oua batute cu sare, piper si 3 linguri de faina.
  • Se dau rondelele de dovlecei prin faina, se dau prin compozitia de oua si se scufunda in uleiul incins.
  • Se intorc rondelele pe ambele parti, se scurg bine, apoi se pun pe un platou.Se pot servi si cu mujdei de usturoi.


Poze

Dovlecei pane, poza 1
Dovlecei pane, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei pane
Dovlecei pane
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovlecei pane cu sos de usturoi
Dovlecei pane cu sos de usturoi
4 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovlecei pane - putin mai altfel
Dovlecei pane - putin mai altfel
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Terrine de dovlecei si somon afumat
Terrine de dovlecei si somon afumat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Omletă de dovlecei și quinoa
Omletă de dovlecei și quinoa
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.