Petitchef

Dovlecei pane

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 dovlecei mari

2 oua

4 linguri de faina

ulei pentru prajit

sare si piper dupa gust

telemea de vaca

Preparare

  • Dovleceii se curata, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa la scurs.
  • Se amesteca cele 2 oua batute cu sare, piper si 3 linguri de faina.
  • Se dau rondelele de dovlecei prin faina, se dau prin compozitia de oua si se scufunda in uleiul incins.
  • Se intorc rondelele pe ambele parti, se scurg bine, apoi se pun pe un platou.Se pot servi si cu mujdei de usturoi.

Poze

Dovlecei pane, poza 1Dovlecei pane, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei pane
Dovlecei pane
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovlecei pane
Dovlecei pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovlecei pane - putin mai altfel
Dovlecei pane - putin mai altfel
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: