Petitchef

Dovlecei pane cu cascaval ras

Antreuri
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

200 g pesmet

4 oua

sare

100 ml ulei pentru prajit

100 g cascaval

smantana pentru servit

Preparare

  • Etapa 1 - DOVLECEI PANE CU CASCAVAL RAS
    Dovleceii se spala bine,se curata de coaja si se taie unul felii subtiri rotunde iar celalalt se taie pe lung,in feliute subtiri.
  • Etapa 2 - DOVLECEI PANE CU CASCAVAL RAS
    Se sareaza cu un praf de sare,apoi se trece fiecare feliuta prin pesmet.Ouale se bat separat intr-o farfurie.
  • După trecerea fiecare felie de pesmet, pesmet amestecat cu ou ramas ulei batut.Incingem intr-o tigaie, apoi felii pane de dovlecel ultimul trece prin ou bătut și apoi se prăjește în ulei fierbinte, dar da sub foc de la penetrant bine și nu arde, walleye prajit tranșe rămase elimina pânză absorbant.
    Pentru a scapa de exesul de grasime, se rade cascavalul deasupra.
  • Se servesc calzi sau reci,cu smantana.

Poze

DOVLECEI PANE CU CASCAVAL RAS, poza 1DOVLECEI PANE CU CASCAVAL RAS, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovlecei pane
Dovlecei pane
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovlecei pane şi bruschete cu măsline şi usturoi
Dovlecei pane şi bruschete cu măsline şi usturoi
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovleceiRas el hanout - buchet de arome orientaleRas el hanout - buchet de arome orientale

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: