Petitchef

Inghetata cremoasa de capsuni

Desert
6 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Capsunile le spalati si le cantariti dupa ce le-ati rupt coditele. Le adaugati intr-un vas si turnati peste ele 50 g de zahar. Le dati la rece. Galbenusurile le frecati cu restul de zahar , adaugati zaharul si amidonul dizolvat in putina apa rece.
  • Turnati treptat laptele. Fierbeti crema la foc mic, nu prea mult sa nu faca cocoloase, cam cat se imbraca lingura in crema :P. Lasati sa se raceasca complet. Bateti frisca lichida spuma.
  • Capsunile intre timp si-au lasat si un sos, pasati-le cu blenderul. Cand crema de ou s-a racit o adaugam peste frisca si amesteca. Turnam si capsunile si vanilia. Omogenizam bine.
  • Daca o dati la congelator, turnati compozitia in caserole. Eu am turnat compozitia in galetusa masinii de inghetata si in 30 de minute, deoarece a fost multa compozitie, a fost gata.


Poze

Inghetata cremoasa de capsuni
Inghetata cremoasa de capsuni - poza 2
Inghetata cremoasa de capsuni - poza 3
Inghetata cremoasa de capsuni - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
6 porții
14 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată cu iaurt și zmeură
Înghețată cu iaurt și zmeură
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Inghetata de casa-petitchef
Inghetata de casa-petitchef
8 porții
4 ore
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
Înghețată vegană cu fructe roșii și cremă de banane
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata! Desertul care ne incalzeste sufletul de mii de ani - inghetata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează