Inghetata cremoasa de capsuni
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
-
Înghețată cu iaurt și zmeură
-
Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
-
Inghetata de casa-petitchef
Preparare
- Capsunile le spalati si le cantariti dupa ce le-ati rupt coditele. Le adaugati intr-un vas si turnati peste ele 50 g de zahar. Le dati la rece. Galbenusurile le frecati cu restul de zahar , adaugati zaharul si amidonul dizolvat in putina apa rece.
- Turnati treptat laptele. Fierbeti crema la foc mic, nu prea mult sa nu faca cocoloase, cam cat se imbraca lingura in crema :P. Lasati sa se raceasca complet. Bateti frisca lichida spuma.
- Capsunile intre timp si-au lasat si un sos, pasati-le cu blenderul. Cand crema de ou s-a racit o adaugam peste frisca si amesteca. Turnam si capsunile si vanilia. Omogenizam bine.
- Daca o dati la congelator, turnati compozitia in caserole. Eu am turnat compozitia in galetusa masinii de inghetata si in 30 de minute, deoarece a fost multa compozitie, a fost gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!