Petitchef

Bavareza cu capsune

Desert
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
6 galbenusuri

500 ml lapte

175 g zahar

4 pliculete gelatina

250 ml frisca batuta

1 kg capsuni

Preparare

  • Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin.
  • Se adauga in amestecul de oua dupa ce s-a mai racit un pic.Se lasa sa se raceasca.Se mixeaza 700 g de capsuni.
  • Se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca si se amesteca incet.Se inmoaie piscoturile in zeama de lamaie indulcita si se asaza in forma rotunda.
  • Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi, apoi se adauga capsunile intregi.Se pune restul de crema si se baga la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte, recomandat.Se decoreaza cu capsuni sau cu ce doriti.

Poze

Bavareza cu capsune, poza 1
Bavareza cu capsune, poza 2
Bavareza cu capsune, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Milkshake de capsune si banane- racoritorrr :d
Milkshake de capsune si banane- racoritorrr :d
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu capsune si crema de iaurt
Tort cu capsune si crema de iaurt
8 porții
1h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Milkshake cu capsune si vanilie
Milkshake cu capsune si vanilie
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Milkshake cu zmeura si capsune
Milkshake cu zmeura si capsune
1 porții
5 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Layer cake cu capsune
Layer cake cu capsune
10 porții
1h43m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

10 retete cu...capsune10 retete cu...capsune

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.