Petitchef

Bavareza cu capsune

Desert
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
6 galbenusuri

500 ml lapte

175 g zahar

4 pliculete gelatina

250 ml frisca batuta

1 kg capsuni

Preparare

  • Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin.
  • Se adauga in amestecul de oua dupa ce s-a mai racit un pic.Se lasa sa se raceasca.Se mixeaza 700 g de capsuni.
  • Se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca si se amesteca incet.Se inmoaie piscoturile in zeama de lamaie indulcita si se asaza in forma rotunda.
  • Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi, apoi se adauga capsunile intregi.Se pune restul de crema si se baga la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte, recomandat.Se decoreaza cu capsuni sau cu ce doriti.

Poze

Bavareza cu capsune, poza 1
Bavareza cu capsune, poza 2
Bavareza cu capsune, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Desert cu piscoturi, branza dulce si capsune
Desert cu piscoturi, branza dulce si capsune
4 porții
15 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tort meringue cu ciocolata si capsune
Tort meringue cu ciocolata si capsune
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Sarlota cu capsune
Sarlota cu capsune
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu capsune
Verrine tiramisu cu capsune
3 porții
4h30m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Layer cake cu capsune
Layer cake cu capsune
10 porții
1h43m
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.