Petitchef

Bavareza cu capsune

Desert
8 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
6 galbenusuri

500 ml lapte

175 g zahar

4 pliculete gelatina

250 ml frisca batuta

1 kg capsuni

Preparare

  • Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin.
  • Se adauga in amestecul de oua dupa ce s-a mai racit un pic.Se lasa sa se raceasca.Se mixeaza 700 g de capsuni.
  • Se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca si se amesteca incet.Se inmoaie piscoturile in zeama de lamaie indulcita si se asaza in forma rotunda.
  • Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi, apoi se adauga capsunile intregi.Se pune restul de crema si se baga la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte, recomandat.Se decoreaza cu capsuni sau cu ce doriti.

Poze

Bavareza cu capsune, poza 1Bavareza cu capsune, poza 2Bavareza cu capsune, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bavareza cu capsune - mmm, tare buna!
Bavareza cu capsune - mmm, tare buna!
4 porții
1h20m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tort de capsune
Tort de capsune
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Panna cotta cu capsune
Panna cotta cu capsune
6 porții
4h12m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarlota cu capsune
Sarlota cu capsune
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3h20m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: