Petitchef

Inghetata la pahar

Desert
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Pentru paleuri :

2 albusuri

100 g nuca macinata

50 g cacao

50 g zahar


Pentru inghetata:

300 ml frisca

150 g iaurt

100 g fructe

50 g zahar

Preparare

  • Albusurile se bat spuma se adauga zaharul dupa aceea nuca macinata si cacaoa.
  • Intr-o tava punem hartie de copt iar cu ajutorul unei linguri se formeaza cercuri si se introduc la cuptor la 160 grade.
  • Dupa ce s-au copt cu ajutorul unui cutit se desprinde de pe hartie si se lasa sa se raceasca .
  • Punem zaharul peste fructe si se pune pe foc ,se face un sirop mai gros (pasand fructele),se lasa sa se raceasca .Frisca se bate, la sfarsit se incorporeaza cu iaurtul.
  • Se preagatesc doua pahare ,se pune un strat din compozitia de inghetata dupa un paleu alt strat de inghetata peste sirop si continuam asa pana sus .
    Se lasa la congelator 3 ore .

Poze

Inghetata la pahar, poza 1
Inghetata la pahar, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Inghetata de cacao
Inghetata de cacao
2 porții
3h30m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Inghetata mea de cacao
Inghetata mea de cacao
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Inghetata de menta
Inghetata de menta
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dame blanche, inghetata perfecta
Dame blanche, inghetata perfecta
1 porții
5 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Inghetata de casa-Petitchef
Inghetata de casa-Petitchef
8 porții
4 ore
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă INGHETATA DE MANGO - FARA APARAT DE FACUT INGHETATA
INGHETATA DE MANGO - FARA APARAT DE FACUT INGHETATA
6 porții
14h30m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei