Petitchef

Mini tarte

Desert
2 porții
45 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Pentru aluat :

500 g faina

150 ml lapte

1 ou

7 g drojdie uscata

50g margarina

seminte de chimen

sare


Umplutura :

Sunca presata

salam


1 ardei rosu

cateva fire ceapa verde

1 legatura marar

cascaval

Preparare

  • Aluatul :
    Faina se pune intr-un vas, in mijloc se face o adancitura unde se pune sare si drojdia. Peste ea se pune laptele caldut si se lasa 10 minut.
  • Apoi se amesteca cu oul, margarina si semintele de chimen zdrobite.
  • Se framanta bine, se inveleste intr-o folie si se baga in congelator pentru 10 minute.
  • Umputura :
    Branza data pe razatoare se amesteca cu salamul taiat cubulete mici, ceapa , ardeiul si mararul tocat marunt.
  • Se ia o bucata din aluat , se intinde o foaie de jumatate cm. si se pune pe toata suprafata ei felii de sunca presata iar peste umplutura de branza.
  • Se ruleaza si se taie bucati de 1-2 cm grosime.
  • Se presara cascaval ras peste ele si dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mini-tarte pufoase cu dovleac si branza feta
Mini-tarte pufoase cu dovleac si branza feta
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Mini tarte sarate
Mini tarte sarate
6 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Mini tarte cu mousse de somon
Mini tarte cu mousse de somon
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Choux cu somon
Choux cu somon
20 porții
55 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta regilor-varianta mini
Tarta regilor-varianta mini
12 porții
1h25m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: