Petitchef

Varza caramelizata

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita, fara ulei, la foc potrivit. Se amesteca constant si se adauga cate putin vin, din 10 in 10 minute pana terminam de pus tot vinul si varza este scazuta.
  • Cu 10 inainte de a lua varza de pe foc, punem semintele de chimen, mararul tocat, mierea, sare si piper dupa gust.
  • Mai lasam pe foc si amestecam sa nu se arda, inca 10 dupa care este gata. Se poate servi pur si simplu ca si mancare de post, sau langa fripturi, coaste, carnati.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza noua cu ceafa de porc
Varza noua cu ceafa de porc
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Varza calita/ romanian slow roasted cabbage stew
Varza calita/ romanian slow roasted cabbage stew
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Varza indiana
Varza indiana
4 porții
30 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei