Petitchef

Pere caramelizate cu frisca

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Perele se curata de coaja si se taie in felii mai groase. Se stropesc imediat cu zeama de lamaie. Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga untul si feliile de pere.
  • Se lasa la foc mic, amestecand usor, 7-8 minute. Se adauga coniacul, si dupa inca 5-6 minute oprim focul.
  • Lasam perele sa se raceasca . Le pastram la frigider, iar in momentul servirii adaugam deasupra frisca si menta.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pere caramelizate
Pere caramelizate
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pere in sos de ciocolata
Pere in sos de ciocolata
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra
Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei