Petitchef

Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra

Desert
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • In primul rand, decojim perele, le taiem in doua si le punem intr-un sirop pregatit din apa, zahar tos, zeama de lamaie, zahar vanilinat si coaja de lamaie.
  • Puteti pune cat vreti, acesta va da aroma perelor.Perele se pun in acest sirop astfel incat sa fie acoperite.
  • Se lasa acolo pentru a-si lua aromele cat pregatim sosul de scortisoara si lapte de capra.
  • Pentru sos am procedat astfel: am pus lapte de capra, 2 bete scortisoara, scortisoara macinata , o cana de zahar si praful de copt intr-un vas mai inalt, pe care l-a pus pe la foc mic aproximativ 30 minute.
  • Se amesteca des, pentru ca sosul se va umfla de la praful de copt. In final trebuie sa iasa un sos caramelizat.
  • Se aseaza perele in farfurie si se dau cu sos caramelizat deasupra. Langa ele puteti pune o bila de inghetata, vor avea un gust extraordinar.
  • A pus niste nuci care s-au potrivit de minune cu sosul caramelizat din scortisoara si lapte de capra.
  • M-a jucat putin in farfurie, sper ca e aspectuos. La gust va garantez, este super.


Poze

Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra
Pere inmuiate in sos de scortisoara si lapte de capra - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/08/2015

Arata f.bine

(0) (0) Abuz
30/08/2015

Super!!!

(0) (0) Abuz
30/08/2015

Este prima data cand citesc ca praful de copt se pune la fiert,din reteta nu inteleg ce poate fi bun ....

(0) (0) Abuz
Ambra, 29/08/2015

Bun, excelent

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Totul este ciudat la aceasta reteta. Daca a facut-o cineva, poate ne spune si noua cum a iesit!

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Acum ma duc sa fac asta/ Am pere in gradina

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Tu ori esti proasta ori nu ai nici cea mai "vaca" idee sa gatest,.. Eu ti-as sugera sa inlocuiesti laptele de capra cu ceva lapte de tzap. In felul acesta poate, doar poate, iti vine mintea la cap. Putizine sanse dar .. ?! Intotdeauna ttrebuie sa ai sperantza

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 29/08/2015

Cum sa fierbi praful de copt? Doamne fereste

(0) (0) Abuz
29/08/2015

Cine te-a jucat in farfurie? Ce dans e ala in farfurie, ca te-as mai dansa si eu un pic?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
1 porții
9 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii
Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

De ce sa consumam lapte de capra? De ce sa consumam lapte de capra? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează