Petitchef

Pere cu zahar si otet

Altele
5 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Perele se spala f bine,se scobesc de seminte si se taie in lungime , in 8 felii. Se fierbe apa cu zaharul,otetul si lamaia taiata cubulete.
  • Se adauga condimentele si se fierbe pana la topirea zaharului. Se aseaza feliile de pre in borcane,se toarna peste ele siropul strecurat si imediat se leaga sau se capseaza.
  • Se sterilizeaza la bain marie,timp de 20 de minute.Se lasa sa se raceasca in aceeasi cratita pana a doua zi.La fiert borcanele se invelesc in hartii.
  • Se obtine astfel un desert cu un gust deosebit,dar poate fi servit si la diiferite fripturi sau carne inabusita.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue


Comentarii:

26/10/2013

Cred ca sint bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec cu banane fara zahar - Banana bread
Chec cu banane fara zahar - Banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pere in sos de ciocolata
Pere in sos de ciocolata
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pere caramelizate
Pere caramelizate
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pere in aluat de foietaj
Pere in aluat de foietaj
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei