Pere in tuica

Altele
4 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalati si stergeti perele, apoi intepati-le in cateva locuri cu ajutorul unei tepuse de lemn/scobitoare
  • Aranjati perele in borcanul sterilizat:pregatiti "taria" cu ocazia asta mi luat ramas-bun de la lichiorul meu de pere caci n-a mai ramas nici o picatura din el.
  • Turnati, deci, lichiorul de pere sau tuica deasupra fructelor:Adaugati zaharul si batonul de vaniliesi sigilati:Pastrati intr-un loc racoros, intunecos, timp de 3-4 luni
  • In primele saptamani agitati borcanul o data la cateva zile pentru a dizolva zaharul.Borcanul meu nu are nici o luna dar deja ma mananca degetele sa il deschid
    Stiu ca va fi bun tare fiindca tot gustat din el pana sa-l inchid.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Foarte buna !

am gătit această rețetă
abuz

Foarte gustoasa!

abuz