1 .Se bat albusurile spuma cu un praf de sare , apoi adaugam zaharul si batem in continuare, pana cand acesta din urma se topeste .Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si galbenusurile, si, avem grija sa amestecam de jos in sus cu o lingura de lemn. Turnam compozitia intr-o forma de tarta si o coacem cca 20 min , apoi o lasam la racit. 2. Intre timp, curatam merele , apoi le taiem felii subtiri si le fierbem in apa cat sa le acopere, impreuna cu zaharul; lasam gelatina la inmuiat in 100 ml de apa, apoi o topim pe baie de aburi, fara insa ca aceasta sa fiarba. O adaugam in compotul de mere impreuna cu zeama de la cele 2 portocale si esenta de vanilie. 3. Turnam compozitia peste blat si o dam la rece , sa se intareasca. Decoram cu frisca batuta si ciocolata rasa.
Comentarii:
Este bună! Dar ai scris umplutură în loc de glazură la ingrediente.
Arata ff bine si este ff buna
Multumesc de aceasta reteta
Este foarte buna.
Imi place mult prajitura
Pula
Dute
Super arataaaaaaaaa