Petitchef

Prajitura cu visine si nuci

Desert
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se bat albusurile spuma. Se adauga zaharul in ploaie si se bate pana se face o spuma tare.Separat, galbenusurile se amesteca cu uleiul.
  • Se adauga si galbenusurile peste spuma, esenta de vanilie, iar la sfarsit, faina in ploaie, amestecand cu o lingura de susu in jos, sa nu se lase.
  • Pregatim tava cu pergament, punem la cuptor, iar cand se coace putin, punem visinele si nucile.
  • Acestea nu le punem de la inceput, pentru ca atunci aluatul este f moale si se duc pe fundul tavii.


Poze

Prajitura cu visine si nuci, poza 1
Prajitura cu visine si nuci, poza 2
Prajitura cu visine si nuci, poza 3
Prajitura cu visine si nuci, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

05/08/2013

Super reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu branza dulce si visine
Prajitura cu branza dulce si visine
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Prajitura cu visine si cirese
Prajitura cu visine si cirese
8 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu visine si ciocolata
12 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.