Petitchef

Prajitura moca marmorata

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Separam oualele. Batem galbenusurile cu zaharul, pana se dizolva si obtinem o pasta deschisa la culoare.
    Adaugam putin cate putin faina (in care amestecat praful de copt), apoi cafeaua, laptele si cacaua.
    Batem albusurile spuma (punem putina zeama de lamaie si un praf de sare).
  • Adaugam albusurile la compozitia de galbenusuri, amestecam in asa fel incat sa ramana marmorata (adica alb si maro).
  • Compozitia o punem intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la foc mic pentru 30 minute.
    Se taie cand se raceste in bucati potrivit de mici.


Întrebări:




Comentarii:

29/03/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta Turta dulce, prajitura Craciunului! Turta dulce, prajitura Craciunului! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează