Petitchef

Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni

Desert
8 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

8

Ingrediente pentru aproximativ 50 de gogosi:

Preparare

  • Etapa 1 - Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
    In laptele caldut, se dizolva zaharul si zaharul vanilat, iar dupa ce s-a amestecat bine se adauga si sarea, coaja rasa de lamaie si esenta.

    Intr-un castron se pune faina si drojdia dizolvata cu putin lapte si restul de lapte cu zahar si uleiul.Se framanta bine aluatul si se lasa la crescut ptr 30 minute.

    Dupa ce a crescut bine aluatul se fac diverse forme care se lasa simple
    sau se umplu cu gem. Se mai lasa la crescut ptr 15-20 min.
  • Etapa 2 - Gogosi simple si gogosi umplute cu gem de capsuni
    Dupa ce au crescut , gogosile se prajesc in uleiul incins si se scot pe hartie prosop.Se dau prin zahar pudra amestecat cu 1- 2 plicuri zahar vanilat.
    Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii (26):

09/10/2013

Comentariul tău:boboc!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/07/2014

Yamyamuauuuuuuuuuuuuuuuuuu!

(0) (0) Abuz
28/03/2014

Bune

(0) (0) Abuz
02/03/2014

Arata bine....

(0) (0) Abuz
17/02/2014

Yami yami

(0) (0) Abuz
11/02/2014

Bun

(0) (0) Abuz
30/01/2014

Foarte foarte bunn

(0) (0) Abuz
27/01/2014

BUNNNNN

(0) (0) Abuz
22/10/2013

Foarte, foarte bune si ieftine

(0) (0) Abuz
14/10/2013

O sa le fac si eu

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Gem de caise - petitchef
Gem de caise - petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Brioches tressées cu gem de caise
Brioches tressées cu gem de caise
8 porții
3 h 45 m
Ușor

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează